Groups & Events

Groups & Events

Business

In het hart van de stad, op de kruising Blaak en Coolsingel, heten wij uw gasten welkom in dit stijlvolle rijksmonument ontworpen door dhr. W.M Dudok. De messing tourniquet, het carrara marmer en de originele details herinneren aan de tijd dat het gebouw de Hollandsche bank Unie huisvestte. Onze brasserie biedt een prachtige entree en tafels met genoeg privacy voor uw zakelijke afspraak. In het gebouw vindt u ook diverse zalen waar u kunt vergaderen of een private dinner kunt boeken. Bent u benieuwd naar hoe wij uw zakelijke event kunnen ondersteunen en de mogelijkheden van de locatie? Mail uw contact informatie naar info@la-buvette.nl en wij nemen contact met u op.

“Zeer goed bereikbaar met auto, watertaxi, bus en met diverse vormen van openbaar vervoer (metro, tram) en op loopafstand van het stadhuis”

Weddings

J’taime Rotterdam! Dit voormalig bank-gebouw en rijksmonument is een unieke en zeer sfeervolle locatie voor uw gasten. Wij bieden een champagne ontbijt, bistrot stijl lunch en/of een receptie met aperitif. De brasserie verzorgt private dining tot 80 gasten. Ons team werkt samen met u aan een onvergetelijke ervaring.

Events

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen

Catering

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen